Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Driesprong - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Haesselderstraat 9
6166 EG Geleen
LRK nr
167581260
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 - 8.30 uur en van 15.00 - 18.30 uur
woensdag van 7.00 - 8.30 uur en van 12.30 - 18.30 uur
vrijdag van 7.00 - 18.30 uur
op vrije dagen/studiedagen van 7.00 - 18.30 uur

Samenvoeging op andere locatie(s)
De vakantie-opvang en opvang tijdens studiedagen vindt plaats bij BSO Tinkeltime (
Eloystraat 1 in Geleen).

contactpersonen

Planner Lindsay Renemann: 0615181370 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Jurgen van Stiphout.

BSO de Driesprong - gevestigd bij Basisschool De Driespong in Oud Geleen - is een kleinschalige BSO, waar per dagdeel maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar welkom zijn. Door deze kleinschalige opvang is veel persoonlijk contact met zowel de kinderen als de ouders. Bij De Driesprong staat huiselijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel, zodat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen afschakelen. Dat kan in het eigen minituintje waar de kids lekker samen kunnen uitwaaien voor of na schooltijd. Ook maken de kinderen gebruik van het grote schoolplein en is er dicht in de buurt een groot speelveld. 
De kinderen mogen - voor zover als mogelijk - zelf inbrengen wat ze willen doen. Alle inbreng is welkom, zodat kinderen net als thuis ook bij BSO de Driesprong van hun vrije tijd kunnen genieten. 

Tijdens BSO en vakantiedagen maken de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen van elke dag een feestje: samen naar het bos, knutselen, zingen of andere uitjes ondernemen. Het doel is dat alle kinderen graag naar BSO de Driesprong komen.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport