Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Driesprong - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Haesselderstraat 9
6166 EG Geleen
LRK nr
167581260
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 - 8.30 uur en van 15.00 - 18.30 uur
woensdag van 7.00 - 8.30 uur en van 12.30 - 18.30 uur
vrijdag van 7.00 - 18.30 uur
op vrije dagen/studiedagen van 7.00 - 18.30 uur

Samenvoeging op andere locatie(s)
De vakantie-opvang en opvang tijdens studiedagen vindt plaats bij BSO Tinkeltime (
Eloystraat 1 in Geleen).

contactpersonen

Planner Lindsay Renemann: 0615181370 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Marloe Steenstraten (tijdelijk).

BSO de Driesprong - gevestigd bij Basisschool De Driespong in Oud Geleen - is een kleinschalige BSO, waar per dagdeel maximaal 34 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar welkom zijn. Door deze kleinschalige opvang is veel persoonlijk contact met zowel de kinderen als de ouders. Bij De Driesprong staat huiselijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel, zodat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen afschakelen. Dat kan op het uitdagende schoolplein waar de kids voor of na schooltijd lekker samen kunnen uitwaaien. Ook maken de kinderen gebruik van een groot speelveld dicht in de buurt. 
De kinderen mogen - voor zover als mogelijk - zelf inbrengen wat ze willen doen. Alle inbreng is welkom, zodat kinderen net als thuis ook bij BSO de Driesprong van hun vrije tijd kunnen genieten. 

Tijdens BSO en vakantiedagen maken de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen van elke dag een feestje: samen naar het bos, knutselen, zingen of andere uitjes ondernemen. Het doel is dat alle kinderen graag naar BSO de Driesprong komen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft een oudercommissie. Heeft u interesse om als OC-lid een bijdrage te leveren? Dan kunt u dat bij aanmelding van uw kind kenbaar maken op het formulier.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport