Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Driesprong - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Haesselderstraat 9
6166 EG Geleen
LRK nr
167581260
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.00 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur
tijdens studiedagen van 7.00 - 18.30 uur

BSO de Driesprong - gevestigd bij Basisschool De Driespong in Oud Geleen - is een kleinschalige BSO, waar per dagdeel maximaal 34 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar welkom zijn. Door deze kleinschalige opvang is veel persoonlijk contact met zowel de kinderen als de ouders. Bij De Driesprong staat huiselijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel, zodat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen afschakelen. Dat kan op het uitdagende schoolplein waar de kids voor of na schooltijd lekker samen kunnen uitwaaien. Ook maken de kinderen gebruik van een groot speelveld dicht in de buurt. 
De kinderen mogen - voor zover als mogelijk - zelf inbrengen wat ze willen doen. Alle inbreng is welkom, zodat kinderen net als thuis ook bij BSO de Driesprong van hun vrije tijd kunnen genieten. 

Tijdens BSO en vakantiedagen maken de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen van elke dag een feestje: samen naar het bos, knutselen, zingen of andere uitjes ondernemen. Het doel is dat alle kinderen graag naar BSO de Driesprong komen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?