Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Driesprong - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Haesselderstraat 9
6166 EG Geleen
LRK nr
167581260
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.00 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur
tijdens studiedagen van 7.00 - 18.30 uur

BSO de Driesprong is gevestigd bij basisschool De Driespong in Oud-Geleen. Hier is plek voor 66 kinderen in de leeftijd van 4 tot 8,5 jaar, verdeeld over 3 groepen. Bij De Driesprong staat huiselijkheid en gezelligheid voorop. Kinderen kunnen hier op een ongedwongen manier afschakelen en genieten van hun vrije tijd. Het schoolplein is dé plek waar de kinderen voor of na schooltijd lekker samen uitwaaien. Ook van het grote speelveld dat op een steenworp afstand ligt, wordt graag gebruik gemaakt. De kinderen mogen in grote mate bepalen welke activiteit ze gaan doen, bijvoorbeeld: naar het bos, knutselen of zingen. Onze pedagogisch medewerkers proberen er elke dag samen met de kinderen een feestje van te maken!

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?