Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Bron - Neerbeek

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Beijensweide 19
6191 EK Neerbeek
LRK nr
220146986
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur
Bij voldoende belangstelling is opvang beschikbaar vanaf 7.00 uur.
tijdens vakanties 8.00 - 18.30 uur (op aanvraag vanaf 7.30 uur mogelijk)

BSO de Bron in Neerbeek is gevestigd in de brede school De Bron, een moderne school in veel opzichten. Een smaakvolle inrichting van de ruimten, met moderne en frisse kleuren, die doelmatig ingezet en gebruikt worden om een rustige en opgeruimde omgeving te creëren.

De BSO profiteert hier optimaal van. Mooie ruimtes, netjes afgewerkt en functioneel. We hebben ons eigen stempel op deze ruimtes gedrukt en het zijn daardoor nog mooiere ruimtes geworden. Het spreekt voor zich maar toch: de ruimtes zijn ingericht op spelen, knutselen en ontspannende activiteiten.

Lekker naar buiten
Als het weer het toelaat gaan de kinderen naar buiten. Frisse lucht is beter dan suf achter een beeldscherm te hangen. We mogen gebruik maken van de speelplaats van school, en het aanpalende voetbalveld.

Vakantieprogramma
Tijdens vakanties bieden wij een gevarieerd vakantieprogramma aan met tal van activiteiten, bijvoorbeeld een bezoek van de brandweer, een bezoek aan een dierenarts, dance workshops, kookactiviteiten, knutselen, een sport- en spelmiddag, speurtochten en nog veel meer.

Samen gezond eten
Op maandag tot en vrijdag geven we de kinderen elke dag een gezond stuk fruit en een verantwoord tussendoortje. Op woensdag en vrijdag eten we samen een broodmaaltijd.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?