Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Avonturijn - Berg a/d Maas

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Kerkstraat 19
6129 BN Berg a/d Maas
LRK nr
796025782
openingstijden

maandag t/m donderdag van 7.30 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend, dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.

BSO de Avonturijn is – samen met de kinder- en peuteropvang – gevestigd in basisschool De Avonturijn, onderdeel van stichting Kindante. Er is plek voor 22 kinderen van 4 tot en met 12 jaar, met uitbreiding naar 30 in combinatie met het gebruik van de hal.

Een fijne plek
Een groot team van pedagogisch medewerkers, zowel inzetbaar bij KDV als BSO, zorgt er dagelijks voor dat uw kind met plezier naar de BSO komt. De basisschool heeft een fijne speelplaats met veel schaduwmogelijkheden, zodat we verantwoord buiten kunnen spelen. Er is een podium gecreëerd in het lokaal, zodat de kinderen bijvoorbeeld optredens kunnen geven.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?