In de gemeente Meerssen wordt met ingang van 1 januari 2017 een nieuwe verordening voor peuterprogramma’s van toepassing.
In de gemeente Eijsden-Margraten worden de ‘nadere regels peuterprogramma en vve-programma 2017 Eijsden-Margraten’ van toepassing. 

De financiering van het peuterspeelzaalwerk en van VVE-plaatsen gaat veranderen. Het Rijk gaat via de toeslagregeling bijdragen in de kosten.

Persoonlijke informatie
Per gemeente kunt u alle informatie raadplegen over de kosten voor reguliere peuteropvang en over VVE. Klik in de rode balk hierboven op de naam van de gemeente waar uw kind onze locatie bezoekt.

Via de navigatie links leest ontdekt u snel de wijzigingen voor u. Ook kunt u belangrijke informatie over de kinderopvangtoeslag lezen en over uw mogelijke nieuwe plaatsingsovereenkomst.

Wat verandert er niet?
De opvang van uw peuter door onze pedagogisch medewerkers blijft zoals u en uw kind gewend zijn. Daarmee blijft Spelenderwijs voor alle peuters van 2 en 3 jaar de vertrouwde plek waar hij of zij zich kan ontwikkelen door vriendschappen te sluiten, samen te spelen, te ontdekken en spelenderwijs te leren. Onze voorschoolse activiteiten blijven een belangrijke (pedagogische) voorziening als aanvulling op de opvoeding in het gezin en als onmisbare schakel in de voorbereiding op de basisschool.