mijn
spelenderwijs
Peuterspeelzaal & Peuteropvang
't Opdoonderke - Doenrade
Kerkstraat 25
6439 AN Doenrade

telefoon
046 - 442 52 51

openingstijden

maandag- en woensdagochtend van 8.30 uur tot 11.30 uur


maximale groepsgrootte 16 peuters

LRK-nummer 111762558

Peutercentrum 't Opdoonderke is gevestigd in het wijkcentrum van Doenrade. Bij deze knusse locatie wordt er niet alleen vrij gespeeld door de peuters, maar vindt er ook elk dagdeel een kringactiviteit plaats, aan de hand van een wisselend thema. Er worden liedjes gezongen, versjes geleerd en er wordt uiteraard voorgelezen. Ook worden er aangepaste taal-of zintuigspelletjes gedaan.

In groepjes werken
Na de kringactiviteit gaan de peuters 'aan 't werk' in kleine groepen. Een mooie manier om naar elkaar te leren luisteren, zelf iets te vertellen, te delen en samen te werken. Uiteraard onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Avontuurlijk buitenterrein
Het buitenterrein is omheind, er is een grote zandbak, een klimhuis met glijbaan en er zijn tal van fietsjes, tractors en auto´s waarmee uw peuter naar hartelust kan fietsen en crossen. Geef uw kind dus altijd een jas mee!

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft een actieve oudercommissie.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.