mijn
spelenderwijs
Peuterspeelzaal & Peuteropvang
Robbedoes - Geleen (Zuid)
Verdistraat 25
6164 CK Geleen

telefoon
046 - 410 40 40

openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 9.30 - 12.00 uur.
maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag
van 13.15 - 15.45 uur.

VVE Speelplezier


maximale groepsgrootte 16 peuters

LRK-nummer 143071646

Peutercentrum Robbedoes is gevestigd in een mooie, nieuwe ruimte in basisschool Reuzepas. Voor de vrije speelmomenten maken we gebruik van de ruimten van de kleuterafdeling.
Wanneer bekend is wanneer uw peuter mag starten, kunt u een afspraak maken met de pedagogisch medewerkers, om samen met uw peuter een keer te komen kijken.

Elke dag een andere dag
Natuurlijk verloopt niet één dagdeel bij Robbedoes hetzelfde. Wel kent elk dagdeel vast terugkerende onderdelen. Bij binnenkomst mogen de peuters zelf kiezen waarmee ze willen spelen. Ze kunnen spelen in de bouwhoek, de leeshoek, de huishoek, 't atelier, of ze pakken zelf iets voor op de tafel. De kringactiviteit, samen aan tafel fruit eten en een bekertje sap drinken, vrij spelen en leerzame activiteiten doen we dagelijks samen. En bij mooi weer natuurlijk lekker naar buiten.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft samen met KDV Reuzepas en BSO Reuzepas een actieve oudercommissie.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.