mijn
spelenderwijs
Peuterspeelzaal & Peuteropvang
Oos Heukske - Sint Geertruid
Schoolstraat 28
6265 AS Sint Geertruid

telefoon
06 -18 64 39 18

openingstijden

maandag-, t/m vrijdag ochtend
van 8.45 - 11.45 uur


maximale groepsgrootte 16 peuters

LRK-nummer 176399021

Peutercentrum Oos Heukske is gelegen in een groene omgeving in de dorpse geborgenheid van Sint Geertruid en is gehuisvest in het gebouw van Basisschool Sint Gertrudis. Er is voldoende parkeergelegenheid; handig als u uw peuter komt brengen of halen.

Alle speelochtenden wordt er gewerkt met thema’s volgens het programma Speelplezier. De activiteitencommissie, bestaande uit ouders/verzorgers, organiseert daarnaast leuke activiteiten rondom feestthema’s zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen en Carnaval. Ook is er een jaarlijks terugkerend schoolreisje en wordt de laatste schooldag voor de zomervakantie gevierd. De verjaardag van uw peuter wordt natuurlijk ook uitbundig gevierd.

Lekker spelen
De speelzaal is ingericht in themahoeken: poppenhoek, leeshoek, themahoek, bouwhoek, enzovoort. Er is een grote hoeveelheid ontwikkelings- en spelmateriaal voorhanden. Er wordt geregeld geknutseld met allerlei verschillende materialen, passend bij het actuele thema van Speelplezier. 
De speelzaal heeft een grote buitenspeelplaats met speeltoestellen en een zandbak. Bij slecht weer spelen we in de aangrenzende peuter-kleutergymzaal, voorzien van speeltoestellen.  

Ouderparticipatie
In ons peutercentrum werken we graag samen met u als ouder/verzorger. Als u het leuk vindt, kunt u een handje helpen als hulpouder. Heeft u interesse? Laat het de pedagogisch medewerker weten.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft een actieve oudercommissie.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.