mijn
spelenderwijs
Peuterspeelzaal & Peuteropvang
Olleke Bolleke - Meerssen
Proost de Beaufortstraat 45
6231 EB Meerssen

telefoon
06 - 23 40 23 05

openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.45 - 11.45 uur

VVE Speelplezier


maximale groepsgrootte 16 peuters

LRK-nummer 322138772

Sinds augustus 2013  is peutercentrum Olleke Bolleke gevestigd in basisschool 't Hwagveld.
Ideaal voor uw peuter om al een beetje kennis te maken met 'de grote school'. Zeker omdat Olleke Bolleke nauw samenwerkt met de basisschool. Het geeft uw peuter een mooie start als hij of zij straks op 4-jarige leeftijd doorstroomt naar deze basisschool. Maar dat is zeker geen verplichting. U bent vrij om te kiezen.

Veel ruimte voor vrij spel
Bij Olleke Bolleke mogen de peuters een groot gedeelte van de ochtend zelf kiezen wat ze willen doen. Ze kunnen een puzzel maken, spelen met de huisjes en de blokken of hele verhalen verzinnen in de poppenhoek. Als het weer het toelaat mogen ze, nadat ze samen gegeten hebben, lekker buiten spelen op de prachtige en avontuurlijke speelplaats.

Samen met de juffen
Natuurlijk wordt er ook geknutseld, samen met de pedagogisch medewerkers. Er wordt gewerkt met thema’s zoals de vierjaargetijden of feestdagen als Kerst en Pasen.

Kringactiviteit
Aan het einde van de ochtend gaan de peuters samen zitten en wordt er samen gezongen of een verhaaltje voorgelezen. Een rustige afsluiting van een, voor de peuters, enerverende ochtend.

Tijdelijke locatie
In de herstvakantie 2016 zijn de peuters die Olleke Bolleke bezoeken, springend de tijdelijke huisvesting ingegaan in het IVOO gebouw in Meerssen, Proost de Beaufortstraat 45 in Meerssen. Na deze verhuizing is gestart met de bouw van het Kindcentrum in Meerssen-West. De planning is dat het kindcentrum eind 2017 opgeleverd zal worden. Medio 2018 staat de verhuizing naar het nieuwe kindcentrum gepland.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.