mijn
spelenderwijs
Kinderdagverblijf (KDV)
KDV De Kluis - Geleen (Kluis)
Meeuwenlaan 4
6165 SW Geleen

telefoon
06 55 56 01 95

openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.00 - 19.00 uur

VVE Speelplezier


maximale groepsgrootte 26 kindplaatsen per dag

LRK-nummer 221400217

Kinderdagverblijf De Kluis is gevestigd in basisschool De Kluis in Geleen.

De Kluis biedt opvang voor baby's en peuters aan in aparte groepen. In de babygroep zijn kinderen in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar welkom; opvang in de peutergroep is voor peuters van 2,5 tot 4 jaar. De kinderen zijn ingedeeld in vaste stamgroepen en alle groepen worden begeleid door vaste pedagogisch medewerkers. Wel zo fijn dat u en uw kind altijd dezelfde gezichten zien.

Alle groepen zijn gezellig en uitdagend ingericht op leeftijd. Er wordt gewerkt met speelhoeken die passend bij elk thema worden aangekleed. In de peutergroep wordt gewerkt met het VVE-programma Speelplezier.

Bij KDV De Kluis kunnen alle kinderen, spelen, zingen, verhaaltjes lezen, knutselen, gymmen en buiten spelen. Wat de kinderen het leukste vinden, is wandelen met de grote Kiddy Bus. Ook brengen ze vaak een bezoek aan Kinderboerderij Daniken.

Doorstroom naar de basisschool
Veel kinderen die KDV De Kluis bezoeken stromen door naar de basisschool in hetzelfde gebouw. Veel kinderen én opvoeders vinden dat prettig. Het geeft ze een vertrouwd gevoel.
Omdat de doorstroom op verschillende momenten plaats vindt, zijn er geregeld nieuwe plaatsen beschikbaar. Informeer naar de plaatsingsmogelijkheden bij een van de medewerkers.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft samen met BSO De Kluis een actieve oudercommissie.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.