mijn
spelenderwijs
Peuterspeelzaal & Peuteropvang
de Wereldster - Meerssen
Pastoor Dominicus Hexstraat 16
6231 HG Meerssen

telefoon
06 - 23 40 23 05

openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.45 - 11.45 uur

VVE Speelplezier


maximale groepsgrootte 16 peuters

LRK-nummer 249939332

Sinds augustus 2018  is peutercentrum Olleke Bolleke gevestigd in Kindcentrum De Wereldster. Daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: peutercentrum de Wereldster.
Bij het peutercentrum kan uw peuter al een beetje kennismaken met 'de grote school'. Zeker omdat de Wereldster nauw samenwerkt met de basisschool. Het geeft uw peuter een mooie start als hij of zij straks op 4-jarige leeftijd doorstroomt naar deze basisschool. Maar dat is zeker geen verplichting. U bent vrij om te kiezen.

Veel ruimte voor vrij spel
Bij de Wereldster mogen de peuters een groot gedeelte van de ochtend zelf kiezen wat ze willen doen. Ze kunnen een puzzel maken, spelen met de huisjes en de blokken of hele verhalen verzinnen in de poppenhoek. Als het weer het toelaat mogen ze, nadat ze samen gegeten hebben, lekker buiten spelen op de prachtige en avontuurlijke speelplaats.

Samen met de juffen
Natuurlijk wordt er ook geknutseld, samen met de pedagogisch medewerkers. Er wordt gewerkt met thema’s zoals de vierjaargetijden of feestdagen als Kerst en Pasen.

Kringactiviteit
Aan het einde van de ochtend gaan de peuters samen zitten en wordt er samen gezongen of een verhaaltje voorgelezen. Een rustige afsluiting van een, voor de peuters, enerverende ochtend.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.