mijn
spelenderwijs
Peuterspeelzaal & Peuteropvang
De Klauterkabouter - Amstenrade
De Gyselaar 53
6436 AS Amstenrade

telefoon
046 - 442 19 66

openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.45 - 11.45 uur
maandagmiddag van 13.10 - 15.10 uur

VVE Puk & Ko


maximale groepsgrootte 16 peuters

LRK-nummer 187960227

De Klauterkabouter is ideaal gelegen in het wijkcentrum van Amstenrade. In dit gebouw, waarin ook de bibliotheek is gevestigd, beschikt dit peutercentrum over een ruime zaal. De kinderen kunnen hier naar hartelust spelen, knutselen en zingen.

Mooie buitenruimte
Ravotten kunnen de peuters lekker buiten. De Klauterkabouter beschikt over een hele mooie buitenruimte waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen en rennen. Een fijne manier om energie kwijt te kunnen en de motoriek te ontwikkelen.

's Middags komen spelen is ook mogelijk
Bij de Klauterkabouter kunnen de peuters ook 's middags komen spelen. Overleg met de leiding of uw peuter hier al aan toe is en wat voor u en uw peuter het meest geschikt is. 

Ideeën zijn welkom
In de hal van het peutercentrum hangt een ideeënbus. Misschien een leuk idee om daar af en toe iets in te gooien waar wij iets mee kunnen. Alle ideeën zijn welkom.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Voor onze locatie is een oudercommissie in oprichting.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.