mijn
spelenderwijs
Buitenschoolse opvang (BSO)
BSO Gronsveld - Gronsveld
Gronsvelderkerkplein 8
6247 CM Gronsveld

telefoon
06-36 08 54 96

e-mail
contact@spelenderwijs.nl

openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 - 8.30 uur en van 15.00 - 18.30 uur
woensdag van 7.00 - 8.30 uur en vanaf 12.30 - 18.30 uur
vrijdag van 7.00 - 18.30 uur

Vakantie- en studiedagen van 7.00 - 18.30 uur.
Tijdens vakanties is de opvang bij BSO Margraten.


maximale groepsgrootte 16 kindplaatsen per dag

LRK-nummer 132944923

BSO Gronsveld is, net zoals onze peuterspeelzaal 't Huëpke en de basisschool, gevestigd in MFA Ién de Bleuj.
Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen er voor en na school en tijdens vakantie- en studiedagen naar hartenlust spelen en ontspannen. Het buitenterrein is groot én uitdagend voor alle leeftijden. Bij de BSO is er ook tijd om nieuwe dingen te ontdekken, buiten en binnen. Alleen spelen kan, maar natuurlijk ook samen met andere kinderen, vriendjes en vriendinnetjes. 

Wensen en ideeën van kinderen zijn belangrijk
BSO is een vrijetijdsbeleving. De kinderen hebben inspraak in de activiteiten en de invulling van thema’s. Samen met hen wordt onderzocht wat hun interesses en voorkeuren zijn. Welk speelgoed vinden ze leuk en wat missen ze bijvoorbeeld nog? Daarnaast biedt de pedagogisch medewerker nieuwe ideeën of materialen aan ter inspiratie.
Veel buiten spelen, bewegen en ontdekken vinden we belangrijk en stimuleren we daarom. Kinderen inspireren elkaar tot nieuw spel en nieuwe uitdagingen. Zo wordt vrije tijd en ontspanning bij BSO Gronsveld zeer waardevol voor de ontwikkeling van elk schoolgaand kind.

Spelenderwijs vindt het belangrijk dat er vaste pedagogisch medewerkers zijn; een voorwaarde om een vertrouwde omgeving voor de kinderen én hun opvoeders te bieden.

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind buiten de tijden dat het naar de basisschool gaat? Kom dan een keer samen met uw kind een kijkje nemen en kennis maken. U bent van harte welkom.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft samen met peutercentrum 't Huëpke een actieve oudercommissie.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.