mijn
spelenderwijs
Buitenschoolse opvang (BSO)
BSO De Driesprong - Geleen (Oud Geleen)
Haesselderstraat 9
6166 EG Geleen

telefoon
06 - 83 60 27 25

openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 - 8.30 uur en van 15.00 - 18.30 uur
woensdag van 7.00 - 8.30 uur en van 12.30 - 18.30 uur
vrijdag van 7.00 - 18.30 uur
op vrije dagen/studiedagen van 7.00 - 18.30 uur, samengevoegd met BSO Sterrerijk


maximale groepsgrootte 20 kindplaatsen per dag

LRK-nummer 167581260

BSO De Driesprong - gevestigd bij Basisschool De Driespong in Oud Geleen - is een kleinschalige BSO, waar per dagdeel maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar welkom zijn. Door deze kleinschalige opvang is veel persoonlijk contact met zowel de kinderen als de ouders. Bij De Driesprong staat huiselijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel, zodat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen afschakelen. Dat kan in het eigen minituintje waar de kids lekker samen kunnen uitwaaien voor of na schooltijd. Ook maken de kinderen gebruik van het grote schoolplein en is er dicht in de buurt een groot speelveld. 
De kinderen mogen - voor zover als mogelijk - zelf inbrengen wat ze willen doen. Alle inbreng is welkom, zodat kinderen net als thuis ook bij De Driesprong van hun vrije tijd kunnen genieten. 

Tijdens  BSO en vakantiedagen maken de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen van elke dag een feestje: samen naar het bos, knutselen, zingen of andere uitjes ondernemen. Het doel is dat alle kinderen graag naar BSO De Driesprong komen.

Samenwerking
Tijdens de schoolvakanties wordt BSO de Driesprong samengevoegd met BSO Sterrenrijk (Hegstraat 33) van Spelenderwijs in Geleen. De kinderen worden tijdens alle schoolvakanties iedere dag bij BSO Sterrenrijk opgevangen. Door deze samenwerking zijn er vaker twee pedagogisch medewerkers aanwezig, waardoor er meer mogelijkheden gecreëerd worden om leuke activiteiten te doen met de kinderen. Ook ontmoeten de kinderen andere speelkameraadjes.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.