mijn
spelenderwijs
Buitenschoolse opvang (BSO)
BSO De Bron - Neerbeek
Beijensweide 19
6191 EK Neerbeek

telefoon
06 - 40 96 40 75

openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 7.00 - 8.30 uur
maandag- t/m vrijdagmiddag van 15.00 - 18.30 uur
woensdagmiddag vanaf 12.30 uur
vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur

LRK-nummer 220146986

BSO De Bron in Neerbeek is gevestigd in de brede school De Bron, een moderne school in veel opzichten. Een smaakvolle inrichting van de ruimten, met moderne en frisse kleuren, die doelmatig ingezet en gebruikt worden om een rustige en opgeruimde omgeving te creëren.

De BSO profiteert hier optimaal van. Mooie ruimtes, netjes afgewerkt en functioneel. We hebben ons eigen stempel op deze ruimtes gedrukt en het zijn daardoor nog mooiere ruimtes geworden. Het spreekt voor zich maar toch: de ruimtes zijn ingericht op spelen, knutselen en ontspannende activiteiten.

Lekker naar buiten
Als het weer het toelaat gaan de kinderen naar buiten. Frisse lucht is beter dan suf achter een beeldscherm te hangen. We mogen gebruik maken van de speelplaats van school, en het aanpalende voetbalveld.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft samen met peuterspeelzaal De Bron en KDV De Bron een actieve oudercommissie.

GGD-inspectierapport
Klik hier om het gepubliceerde inspectierapport te bekijken.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.