Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Ouders en verzorgers (die wij opvoeders noemen) zijn belangrijk!
Als uw kind onze peuteropvang gaat bezoeken, willen wij het graag zo goed mogelijk leren kennen. Met die kennis kunnen wij uw kind aanbieden wat past bij zijn of haar ontwikkeling waardoor het zich veilig en geborgen voelt en met plezier naar de peuteropvang komt. 
We besteden aandacht aan de taalontwikkeling, de motoriek, de creativiteit, het delen en samenspelen met andere kinderen maar ook het leren omgaan met emotiesTijdens de gehele periode willen wij het kind blijven volgen en op basis daarvan aanbieden wat het nodig heeft voor de ontwikkeling.

U als opvoeder bent daarbij heel belangrijk; u kent uw kind als geen ander! Uw kind groeit op in uw gezin, in uw familie, in uw huis en in uw buurt. U weet waarmee uw kind graag speelt, wat het graag eet, hoe het slaapt, waar het blij of verdrietig van wordt en welke rituelen belangrijk zijn. Kortom u bezit een schat aan informatie over uw kind!

Die informatie willen wij graag met u delen zodat wij samen met u kunnen bespreken wat uw kind nodig heeft, thuis èn bij onze peuteropvang.

Andersom informeren wij u graag over de wijze waarop het kind zich bij ons ontwikkelt. Ook als er vragen zijn over de opvoeding, over de ontwikkeling of als het even niet zo lekker gaat met uw kind willen wij u graag helpen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een advies, een activiteit of het afstemmen van uw en onze aanpak.

Door uw en onze inzet op elkaar af te stemmen worden wij partners in de opvoeding met een mooi doel….. het welbevinden van uw kind! 

Ouderbeleid

De manier waarop wij met opvoeders het partnerschap in de opvoeding willen aangaan, is vastgelegd in het ‘’Ouderbeleid’’. Wilt u dit Ouderbeleid inzien, klik dan hier.