Bezig met laden...

pedagogisch medewerkers voor de teams in Eijsden-Margraten

voor 0, 11 en 20 uur per week 

Waar kom je te werken?
Als pedagogisch medewerker word je ingezet in een vast gemeentecluster in de regio Zuid-Limburg op momenten dat daar (extra) collega’s nodig zijn. Vanuit de Flexpool zorgen we voor de continuïteit en kwaliteit van kinderopvang.
Als pedagogisch medewerker Flexpool ben je een soort ‘vliegende kiep’ en ondersteun je de vaste teams in de gemeente Eijsden-Margraten bij het bieden van leuke en uitdagende kinderopvang met aandacht voor ontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.
We zetten je in bij onze kinderdagopvang (0 tot 4 jarigen), peuteropvang (2 tot 4 jarigen), of buitenschoolse opvang (4 tot 13 jarigen).

Jouw talent(en) en kenmerken

 • Je hebt een diploma op minimaal MBO 3 niveau waarmee je in de kinderopvang mag werken zoals Pedagogisch Werker, Onderwijs Assistent, CIOS, HBO Pedagogiek, Pabo, Docent beeldende kunst en vormgeving, enzovoort. Je kan dit nakijken via Diplomacheck | Kinderopvang werkt!
 • Óf je volgt een HBO opleiding en je kunt aantonen dat je 75% van de totale studiepunten hebt behaald (waarvan het diploma opgenomen staat in de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerker) of je hebt een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar.
 • Flexibiliteit in zowel werkdagen, werktijden en opvangvormen.
 • Goede communicatieve vaardigheden, in staat om feedback te ontvangen maar ook te geven.
 • De wens/ambitie om persoonlijke talenten in te zetten en te vertalen in je werk als pedagogisch medewerker om daarmee het kinderopvangaanbod te verrijken.

Wat krijg je van ons?

 • Een inspirerende omgeving waarbij je talent en passie kunt delen met kinderen en collega’s. En niet onbelangrijk: met de mogelijkheid om op basis van verdere groei ook mee te groeien in de contractomvang/om het contract om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. In eerste instantie krijg je een contract van 0, 11, 20 of 24 uur per week met de intentie tot uitbreiding van uren.
 • Avonturiers als collega’s die iedere dag met een flinke dosis humor samen aan de slag gaan.
 • Aandacht. Elke werknemer is voor MIK & PIW Groep waardevol. Samen zorgen we elke dag met de allerbeste zorg voor de kansrijke ontwikkeling en het geluk van kinderen. We hebben aandacht voor kinderen, ouders/verzorgers, samenwerkingspartners en elkaar.
 • Ruimte om te ondernemen. De ruimte om jouw persoonlijke kracht of talent op het gebied van pedagogiek, sport, theater etc. in te zetten in je werk als pedagogisch medewerker en daarmee het aanbod van MIK & PIW Groep te versterken.
 • Flexibiliteit om op verschillende locaties te werken.
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan (bij)scholingsactiviteiten (o.a. VVE, babyspecialisme en BHV)
 • Salaris. Dit is minimaal € 2.155 tot € 2.935 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van achtergrond en ervaring.
 • Uiteraard de arbeidsvoorwaarden zoals deze benoemd zijn in de Cao Kinderopvang. We hebben ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in de reiskosten, voordelen bij (zorg)verzekeringen, korting op sportabonnementen en de mogelijkheid om deel te nemen aan scholingsactiviteiten.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV per e-mail naar cindy.lam@mik-piwgroep.nl.

Meer informatie nodig?
Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met onze collega van Personeelszaken, Recruiter Cindy Lam via 0657524918.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.