Bezig met laden...

pedagogisch medewerkers voor de flexpool

Voor onze flexpool zoeken wij voortdurend pedagogisch medewerkers op MBO-niveau.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging, ontwikkeling en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Je weet ontwikkeling, opvoeding, opvang, educatie en zorg integraal en samenhangend vorm te geven. Je creëert een uitdagende speel- en leeromgeving waarin kinderen zich veilig voelen en alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Activiteiten stem je af op de leeftijd en vaardigheden van de kinderen. Je motiveert, stimuleert en instrueert, en zorgt er zo voor dat iedere dag goed en veilig verloopt.

Samenwerken is vanzelfsprekend voor je, zowel intern in je team als extern met ketenpartners binnen (integrale) kindcentra en zorgstructuren. Daarnaast zorg je voor een goed contact met opvoeders door samen over de ontwikkeling van de kinderen in gesprek te gaan.

Wat vraagt Spelenderwijs verder van je?

  • Je hebt minimaal een SPW-3 of gelijkwaardige opleiding.
  • Je bent bij voorkeur direct beschikbaar en flexibel inzetbaar wat betreft werktijden en werkplek; eigen vervoer is daarom handig.
  • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden op minimaal 3F niveau.
  • Je staat open voor zelfreflectie en handelt daar vervolgens naar.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen.
  • Je hebt een frisse en eigentijdse kijk op het werk van pedagogisch medewerker in de huidige tijd.
  • Bij voorkeur ervaring met eigentijdse communicatiemiddelen.
  • Het bezit van een certificaat kinder-EHBO is een pre.

Bij de peutercentra wordt gewerkt met de VVE-methoden Uk & Puk of Speelplezier. Het bezit van een VVE-certificaat (bijvoorbeeld VVersterk, VveBekwaam, VVE-Speelplezier, VVE Uk en Puk of een andere VVE-cursus) is daarom vereist.

Wat biedt Spelenderwijs je?
Vanuit de flexpool word je ter vervanging van collega’s kort- en/of langdurig ingezet op verschillende locaties. Je start met een 0-uren overeenkomst, op tijdelijke basis. Afhankelijk van geschiktheid, kindaantallen, aanbod en beleidsontwikkelingen is verlenging mogelijk.
Verder bieden we je een prettige werksfeer met opleidingsmogelijkheden. Inschaling vindt plaats in salarisschaal 6.
De functie Pedagogisch Medewerker is een matrixfunctie, beschreven in het functieboek van de Cao Kinderopvang.

Interesse?
Wil jij je verder ontwikkelen bij een professionele kinderopvangorganisatie? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV per e-mail naar de afdeling P&O van MIK & PIW Groep: personeelszaken@mik-piwgroep.nl.
Selectie vindt plaats aan de hand van selectiegesprekken. Deze vinden plaats in Geleen.