Bezig met laden...
17072017
Vakantiepret bij de BSO's van Spelenderwijs in Beek

De kinderen die een van de drie BSO's van Spelenderwijs in de gemeente Beek bezoeken, wacht een zomervakantie vol plezier. Er staan tal van leuke, interessante, leerzame activiteiten op het programma. Afhankelijk van het weer wordt een definitieve keuze gemaakt, maar uiteraard hopen we dat de zon zich veel laat zien en dat regen nog een hele tijd op zich laat wachten.

Bij goed weer staan onder andere bezoekjes aan verschillende speeltuinen in de omgeving of iets verder weg, de streekboerderij Daniken en het bos in Elsloo gepland. Ook organiseren we een heuse Max Verstappen dag, een zeskamp, gaan we hutten bouwen in het bos en zijn we aandachtig toeschouwer van een heuse roofvogelschow.

Mocht het weer niet meewerken, dan worden sommige activiteiten naar binnen verplaatst of vervangen door andere opties zoals bowlen, een danswedstrijd, een bezoek aan een binnenspeeltuin, een filmdag, een talentenjacht en een kijkje bij de dierenambulance.

Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde BSO-plaats voor uw kind in de gemeente Beek? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent van harte welkom. De adressen van onze locaties in Beek, kunt u raadplegen op deze website.