Bezig met laden...
01112016
Spelenderwijs per 1 januari 2017 ook in de gemeente Beek

Steeds meer wordt een beroep gedaan op de professionaliteit en flexibiliteit van kinderopvangorganisaties. Met name kleinere organisaties blijken dan kwetsbaar te zijn.

De afgelopen maanden hebben de stichtingen Peuterspeelzaalwerk Beek en Kinderopvang Ubbeltje diverse verkennende gesprekken gevoerd met Spelenderwijs. Om het aanbod van beide stichtingen ook in de toekomst in de gemeente Beek te waarborgen en verder te professionaliseren, is het besluit genomen dat alle activiteiten met ingang van 1 januari 2017 worden voortgezet door Stichting Spelenderwijs.

De gemeente Beek is voortdurend geïnformeerd over de gevoerde gesprekken. Het voornemen voor de gemaakte keuze is de afgelopen maanden ook voorgelegd aan en besproken met de vertegenwoordigers van de ouders en het personeel van Stichting Peuterspeelzaalwerk Beek en Stichting Kinderopvang Ubbeltje. Alle geledingen hebben een positief advies uitgebracht.

Doel van Spelenderwijs is de activiteiten en de dienstverlening op het huidige kwaliteitsniveau voort te zetten zoals de ouders/verzorgers en hun kinderen dat gewend zijn. Bovendien streven wij ernaar dat ook de vertrouwde gezichten van de vaste medewerksters blijven.

Informatie aan betrokkenen
Zowel de medewerkers van beide stichtingen als de ouders/verzorgers die een overeenkomst met een van de stichtingen hebben, zijn onlangs persoonlijk over het besluit tot overdracht en de gevolgen daarvan geïnformeerd.

Peuteropvang, KDV en BSO
Hecht u voor uw kind waarde aan spelen met leeftijdsgenootjes, vaak kinderen uit de eigen buurt? Of is voor u hele dagen opvang het hele jaar door juist belangrijk? Lekker spelen met andere kinderen, opvang tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties? Het kan allemaal. Er is altijd een opvangvorm die past bij uw kind en bij uw persoonlijke situatie en voorkeur. Veilig en vertrouwd, in of bij de basisschool bij u in de buurt. U bent van harte welkom bij een van de 7 locaties in de gemeente Beek.

De locaties
Spelenderwijs zet de activiteiten van onderstaande locaties voort:

  • in Beek: peutercentrum ’t Eigenwijsje, KDV Ubbeltje en BSO Abeltje
  • in Spaubeek: peutercentrum De Dolfijn
  • in Neerbeek: peutercentrum De Bron
  • in Genhout: peutercentrum Duimelot en BSO De Speelkring

Uw kind aanmelden
Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde plek voor uw kind? Kom dan gerust op de locatie van uw keuze samen met uw kind een kijkje nemen. Aanmelden kan online via deze website voor zowel peuteropvang als KDV en BSO.