Bezig met laden...
19092016
Pleinfestijn bij Jip en Janneke in Munstergeleen op vrijdag 23 september

Bijna is het zover. Op 23 september zijn ouders én hun kinderen welkom bij het jaarlijkse nazomer-pleinfestijn. Het feest start om 15.30 uur en duurt tot 19.30 uur.
De oudervereniging van Basisschool Munstergeleen organiseert dit festijn jaarlijks op de speelplaats en het omringende terrein van de school. Een gezellig treffen en samenspel van basisschool, peuterspeelzaal, voor- en naschoolse opvang en diverse plaatselijke verenigingen. Ook peutercentrum Jip & Janneke is zoals elk jaar weer van de partij.

Voor kinderen, ouders, opa's, oma's, leerkrachten, alle andere medewerkers en iedereen die wil, staan er die middag op het schoolplein kraampjes waar de kinderen met een spellenkaart langs kunnen om een spel of activiteit te doen. Lekker spelen kan natuurlijk ook. Ravotten op een groot springkussen, scoren in de voetbalgoaltjes of tennissen en spelen op het gras. Ook is er een tombola met mooie prijzen, muziek, lekker eten en drinken maar vooral veel gezelligheid in een ontspannen sfeer.

Een heus pleinfestijn dus aan het begin van het nieuwe schooljaar. De gezelligheid en het samenzijn inspireren alle deelnemers om er samen weer een mooi schooljaar van te maken.

Ook u bent van harte uitgenodigd om vrijdagmiddag 23 september een kijkje te komen nemen.