Bezig met laden...
05122013
Peuters-thema avond bij 't Huepke in Gronsveld

Peuters, wat zijn ze leuk!!!
Ouderavond op maandag 20 januari 2014.

Het meest belangrijke in de opvoeding is dat kinderen in hun eerste levensjaren de ervaring opdoen dat er grenzeloos van hun wordt gehouden.
Wat kan er heerlijker zijn voor een kind dan te weten en te ondervinden dat het voor een paar mensen het dierbaarste op de wereld is?
Wat niet wil zeggen dat kinderen alles moeten krijgen: kinderen moeten ook leren beperkingen te aanvaarden en moeilijkheden te overwinnen.
Een hele uitdaging voor u als ouders.

Als ouder van een peuter maak je heel wat mee. Groot worden gaat immers niet helemaal vanzelf:
Mee helpen, kwebbelen, “groot zijn”, lief zijn , ontwikkelen en nog veel meer.
Maar ook: zelf willen doen, uitdagen, boze buien, brutaal zijn, kapot maken van speelgoed, mokken, niet willen eten, niet naar bed willen...

Op maandag 20 januari 2014 organiseren leidsters en ouderraad van peuterspeelzaal “ ’t Huepke” een ouderavond over peuters.
Aanvang:     20.00u
Einde:          21.30u

Mevr. Marjo Roumans, orthopedagoog, vertelt over peuters en de “typische mijlpalen” die horen bij deze fase in de ontwikkeling van kinderen. Ook komen er voorbeelden aan bod hoe u als ouders met allerlei gedrag van peuters kunt omgaan.

U kunt zelf vragen stellen, eigen voorbeelden geven en in gesprek met elkaar tips uitwisselen.

Via een intekenlijst die ophangt op de speelzaal kunt u aangeven of u komt en met hoeveel personen. Bij een opkomst van minimaal 10 personen gaat de avond door.
U kunt zich aanmelden tot en met 13 januari 2014.

Met vriendelijke groet,

Ina en Margot en de ouderraad.