Bezig met laden...
29042022
Overname Kidts Kinderopvang door Spelenderwijs

Onlangs is officieel bekend gemaakt dat Spelenderwijs per 1 juli 2022 de activiteiten van Kidts Kinderopvang overneemt. De overname betreft KDV (inclusief PO) en BSO. De kinderopvang van Kidts wordt aangeboden op 9 locaties in Berg a/d Maas, Geleen-Zuid, Geulle, Schinnen, Ulestraten en Urmond.

Voortzetting opvang
De afgelopen tijd is hard gewerkt aan het tot stand brengen van de overname. Doel van Spelenderwijs is de activiteiten en de dienstverlening voort te zetten zoals de kinderen en hun opvoeders dat gewend zijn. Ook de openstelling en de tarieven blijven voorlopig ongewijzigd.
Bovendien streven we ernaar dat de vertrouwde gezichten blijven. De medewerkers wordt een nieuwe arbeidsovereenkomst aangeboden. Natuurlijk hebben ze de keuze of ze van dit aanbod gebruik maken. Ook de huidige vrijwilligers en stagiaires heten we hartelijk welkom bij Spelenderwijs.

Communicatie
De medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van Kidts Kinderopvang zijn 20 april door de huidige eigenaresse over de overname geïnformeerd. De dag daarna hebben alle opvoeders persoonlijk bericht ontvangen over de voortzetting van de opvang door Spelenderwijs.
Ook de gemeenten, schoolbesturen, schooldirecties en andere partners zijn op de hoogte gebracht van de overname.