Bezig met laden...
12112018
Ouderavond gezonde leefstijl 15 november bij Peutercentrum de Klauterkabouter

Het aanleren van een gezonde leefstijl aan kinderen doen we samen. Daarom vinden we het bij Spelenderwijs belangrijk dat ouders en pedagogisch medewerkers hierover met elkaar in gesprek gaan.
Peutercentrum de Klauterkabouter in Amstenrade organiseert op 15 november voor alle geïnteresseerde opvoeders een ouderavond over een gezonde leefstijl.

Bij Spelenderwijs willen we graag weten wat ouders vinden van ons beleid inzake gezondheid en veiligheid en de wijze waarop wij aandacht besteden aan een gezonde leefstijl tijdens de kinderopvang. Zo horen we wat ouders belangrijk vinden en hoe ouders thuis aandacht hieraan besteden. Op deze manier kunnen we elkaar aanvullen en versterken. 
Naast de pedagogisch medewerkers van peutercentrum de Klauterkabouter zijn ook sociaal pedagogisch medewerker Esther Lamboo van Partners en Welzijn en combinatiefunctionaris Lars Meens van Ecsplore aanwezig. Zij delen hun kennis en kunde over een gezonde leefstijl en stimuleren middels praktische tips ouders om thuis ook extra aandacht aan een gezonde leefstijl te geven.

Ouderavond Gezond eten, drinken en bewegen met peuters
Peutercentrum de Klauterkabouter Amstenrade 
De Gyselaar 53
6436 AS Amstenrade
046 - 442 19 66

Voor meer informatie kunt u via bovenstaand telefoonnummer contact opnemen met de locatie. Aanmelden is niet verplicht. U bent van harte welkom.