Bezig met laden...
19052015
Nieuwe buitenspeelruimtes in Einighausen, Geleen en Cadier en Keer

Niets zo fijn voor kinderen om lekker, ongestoord en veilig buiten te spelen. Bij de peuterspeelzaal en KDV in Einighausen, bij KDV de Reuzepas in Geleen en bij Peuterspeelzaal Pinokkio in Cadier en Keer kan dat voortaan in de mooie, nieuwe buitenspeelruimte.

De buitenspeelruimte van peuterspeelspeelzaal 't Soosje en KDV de Leeuwerik in Einighausen is helemaal ingericht. De allerkleinsten beschikken over een nieuw, eigen speelterrein met speeltoestel en zandbak. Spelletjes doen kan ook buiten, aan de gezellige picknicktafel.

Bij KDV de Reuzepas in Geleen is ook de buitenspeelruimte onder handen genomen. Deze is uitgebreid met een babyhoek. Hier kunnen de baby's maar ook de wat oudere hummels ongestoord en veilig op een zachte ondergrond spelen, rollen en kruipen.

In Cadier en Keer kunnen de peuters die peuterspeelzaal Pinokkio bezoeken voortaan lekker buiten spelen met water. De speelplaats is verrijkt met een waterloop. De gieters en ander waterspeelgoed staan klaar; de pret kan beginnen.