Bezig met laden...
02072018
Max Verstappen-week bij BSO De Bron en BSO Abeltje in Beek

Door het enthousiasme en succes van de Max Verstappen-dag verleden jaar bij BSO De Bron, staat er dit jaar een heuse Max Verstappen-week in Beek op het programma. BSO De Bron en BSO Abeltje slaan de handen in elkaar om deze week te organiseren. Op maandag 9 juli gaan de startlichten op groen.

Op beide locaties gaan de kinderen aan de slag met karton, verf, papier en afvalmateriaal om zelf een unieke raceauto te knutselen. Hiermee zullen ze later in de week deelnemen aan de race. Misschien zijn er wel fanatiekelingen die een heuse beker in elkaar knutselen, wie zal het zeggen. 
Op donderdag 12 juli zijn alle kinderen van beide BSO's in Neerbeek. Hier zal van 11.00-12.30 uur een presentatie worden gehouden door Sandor van Es. Sandor is autocoureur, autojournalist en Formule 1-kenner. Hij zal de kinderen meer vertellen over racen en wat daarbij komt kijken. Ook neemt hij zijn eigen race-uitrusting mee om uitleg over te geven en de kinderen kunnen natuurlijk allemaal vragen stellen. 
Na een gezamenlijke lunch gaan de kinderen in de loop van de middag met elkaar concurreren in een echte race. Tijdens deze race is het de bedoeling dat ze hun zelfgemaakte raceauto/omhulsel aantrekken en dan op de fiets, step, triker, rennend of op skeelers tegen elkaar gaan ‘strijden. Natuurlijk zijn alle ouders van harte welkom om de kinderen aan te moedigen. Wij hopen op een super gezellige week en zeker op een succesvolle racedag.