Bezig met laden...
05052015
Lezing "De kracht van Positief Opvoeden" in Margraten

Op dinsdag 19 mei 2015 biedt onze samenwerkingspartner Centrum voor Jeugd en Gezin 043 de lezing "De kracht van Positief Opvoeden" aan. U bent als opvoeder van harte welkom. Tijdens deze lezing ontvangt u informatie over alledaagse zaken in de opvoeding.

Opvoeden en opgroeien is niet vanzelfsprekend; vragen en onzekerheden horen erbij. Hoe kunt u bijvoorbeeld uw kind stimuleren om beter voor zichzelf op te komen? Hoe leert u uw kind luisteren. Hoe blijft u kalm bij driftbuien van uw kind? Deze en andere alledaagse opvoedingsvragen komen aan de orde.

Kom ook!
De lezing richt zich op opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Andere belangstellenden zijn ook welkom, ook uit andere gemeenten.
Op dinsdag 19 mei 2015 bent u welkom in de Bibliotheek Margraten, President Kennedystraat 46b (MFA de Hoven).

Aanmelden
Lijkt het u leuk deze lezing bij te wonen? Stuur dan vóór zaterdag 16 mei 2015 een e-mail naar info@cjg043.nl. Vermeld hierin uw naam, het aantal deelnemers en in welke gemeente u woont. Deelname is gratis.
Op de website van onze samenwerkingspartner www.cjg043.nl leest u meer informatie.

Deze lezing is een initiatief van de gemeente Eijsden-Margraten en het CJG 043. Spelenderwijs hecht belang aan samen opvoeden, samen met u als opvoeder en samen met onze professionele partners.