Bezig met laden...
28042016
Kijkdag bij peutercentrum Okidoki en IKC Loedoes op woensdag 11 mei

Op woensdag 11 mei kunt u een kijkje komen nemen bij IKC Loedoes. Natuurlijk bent u dan ook van harte welkom in peutercentrum Okidoki. 'Onze' peuters laten u graag zien hoe een dag er bij Okidoki uit ziet.
In de ochtend bent u welkom om een kijkje te nemen in de groepen; 's middags vertellen wij u, samen met onze kinderen, meer over onze manier van werken.

Programma
10.00 tot 12.30 uur: inloop, ontvangst en vrij bezoek aan de groepen
13.00 tot 15.00 uur: impressie van een aantal speerpunten van IKC Loedoes

In de ochtend kunnen 4 mensen gelijktijdig in een groep kijken. Om zoveel mogelijk mensen deze gelegenheid te bieden, duurt iedere kijkronde een half uur. Als het even vol is in een groep kunt u alvast rond lopen, uw vragen stellen of alvast in een andere groep kijken. Zo zorgen we ervoor dat de lessen op de gebruikelijke manier kunnen plaatsvinden en we voor kinderen in zoveel mogelijk de rust kunnen bewaren.
Vanaf 13.00 uur is er een programma georganiseerd waarin u allerlei zaken en leerlijnen van onze school kunt ervaren. Er zijn uiteenlopende impressies te zien.

Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde plek voor uw peuter. Dan hopen we u op 11 mei te mogen ontmoeten en mee te nemen in de wereld van Okodoki en IKC Loedoes.

IKC Loedoes is een samenwerking tussen de Stichtingen Kindante, Spelenderwijs, MIK en Daelzicht.