Bezig met laden...
17072017
Grote sportdag voor de BSO-kinderen van Spelenderwijs in Sittard-Geleen

Tijdens vakanties organiseren de BSO-locaties van Spelenderwijs tal van leuke activiteiten voor de kinderen. Zo ook tijdens deze zomervakantie.
Op dinsdag 22 augustus staat de grote sportdag op het programma. Deze vindt plaats van 10 tot 15 uur bij BSO Reuzepas in Geleen. De sportdag is bedoeld voor alle kinderen die een van de BSO-locaties van Spelenderwijs bezoeken in de gemeente Sittard-Geleen en wordt georganiseerd in samenwerking met Ecsplore.

Inmiddels hebben zich zo'n 100 kinderen aangemeld voor dit sportieve festijn. Natuurlijk hopen we van harte dat de weergoden ons gunstig zijn gezind en ons een dag met mooi zomerweer te wachten staat. In dat geval zullen veel waterspellen de revue passeren.
Het programma is afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen; voor alle kinderen worden er tal van leuke, creatieve, 'natte' en sportieve activiteiten aangeboden.

Ook als uw kind (nog) niet een van onze BSO's bezoekt, bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Geleen, bij BSO Reuzepas aan de Verdistraat 25.