Bezig met laden...
01102019
Feest! Peutercentrum De Bron in Neerbeek bestaat 40 jaar

En dat moet gevierd worden. Alle activiteiten in deze feestweken staan in het teken van het thema Circus. De peuters oefenen leuke circuskunstjes en ze leren allerlei nieuwe woorden en begrippen rondom dit thema. Op dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober zijn ook de opvoeders welkom. Ze zijn uitgenodigd bij de circusvoorstelling. Deze wordt door de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers Fien, Lucie, Lidwien en Saskia opgevoerd.

Peutercentrum De Bron is gevestigd in Brede School De Bron in Neerbeek. De peuters kunnen er genieten van een leuke en leerzame tijd. Het is een uitstekende voorbereiding op de basisschool.
Binnen de Brede School is er een nauwe samenwerking met kinderdagverblijf De Bron, de basisschool en de buitenschoolse opvang die allemaal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Het doorstromen van kinderen vanuit de peutergroep naar de basisschool en de buitenschoolse opvang verloopt hierdoor heel soepel en natuurlijk. Als opvoeders behoefte hebben aan meer opvang dan alleen peuteropvang, dan kunnen ze aansluitend terecht bij het kinderdagverblijf waar met dezelfde thema’s wordt gewerkt.

Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan gerust samen een keer een kijkje nemen! U bent van harte welkom.