Bezig met laden...
08102015
Feest: IKC de triviant in Stein is geopend

Het is misschien even wennen voor de peuters in Stein. Met ingang van dit schooljaar staat namelijk een nieuwe naam op het pand waarin peuterspeelzaal Hummelhonk van Spelenderwijs is gevestigd. Onder een stralende zon werd op 31 augustus 2015 het nieuwe gebouw voor IKC de triviant feestelijk in gebruik genomen. Spelenderwijs werkt in IKC de triviant nauw samen met verschillende samenwerkingspartners.

Feest
Alle kinderen waren op zijn paasbest gekleed. Onder begeleiding van de ouders en de leerkrachten trok een bonte stoet naar het nieuwe schoolgebouw. Na korte toespraken van directeur Nan Galema en wethouder Ron van Leuken, stapten de jongste en de oudste leerling door de dichtgeplakte deur. Daarmee werd het sein op groen gezet en was het moment aangebroken waar iedereen lang naar had uitgekeken. De kinderen konden voor het eerst kennismaken met hun nieuwe leeromgeving. Elk leslokaal werd officieel geopend middels het doorknippen van een gouden lint. Het was puur enthousiasme dat de klok sloeg.

Een integraal kindcentrum (IKC) is een pedagogische en educatieve voorziening voor kinderen van 0 tot 12 jaar waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten.
Spelenderwijs heet alle peuters die Hummelhonk in Stein bezoeken of gaan bezoeken, met ingang van dit schooljaar welkom in het nieuwe gebouw van Integraal Kind Centrum de triviant.

Meer informatie kunt u lezen op:

of in de digitale nieuwsbrief nummer 10.