Bezig met laden...
16092016
Feest! 40 jaar peuterspeelzaalwerk in Limbricht

In september 1976 werd peuterspeelzaal Biebelebons in Limbricht officieel een feit. Ontstaan op initiatief van enkele moeders die hun peuters de gelegenheid wilden geven in contact te komen met andere kinderen en ze zodoende te stimuleren in hun sociale ontwikkeling.

Sinds het ontstaan heeft Biebelebons én het peuterspeelzaalwerk een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ook in Limbricht biedt Spelenderwijs professionele opvang aan in een omgeving waarin de peuters zich veilig en vertrouwd voelen en samen met andere kinderen spelen, leren en zich ontwikkelen. Kinderen worden uitgedaagd om 'spelend wijs en wijzer' te worden. Dat is ook nu, 40 jaar later, nog steeds onze missie.

Hecht u voor uw kind waarde aan spelen met leeftijdsgenootjes, vaak kinderen uit de eigen buurt? Spelen met ander speelgoed dan thuis. Luisteren naar en leren van elkaar. Zelf de wereld een beetje ontdekken zonder dat u in de buurt bent. Nieuwe woorden leren, soms andere gebruiken. Leren delen en vertrouwen. Maar bovenal onbekommerd bezig zijn: buiten ravotten, spelen, knutselen, luisteren naar verhaaltjes, liedjes zingen, samen eten, een verjaardag vieren. Elke keer weer anders, maar toch elke keer veilig en vertrouwd.

Tientallen peuters uit Limbricht en omgeving bezoeken al met veel plezier Biebelebons. Zoekt u voor uw kind een peutercentrum bij u in de buurt? Kom dan samen met uw kind snel een keer een kijkje nemen. U bent van harte welkom.

Wilt u eerst meer lezen over Biebelebons? Bezoek dan de locatiepagina op deze website.