Bezig met laden...
30032016
Er is weer plaats bij KDV De Kluis in Geleen

Onlangs hebben we afscheid genomen van een aantal van 'onze' kinderen. Nou ja, geen echt afscheid... Veel kinderen die KDV De Kluis bezoeken stromen door naar de basisschool in hetzelfde gebouw. Voor de kinderen en opvoeders is dat prettig en vertrouwd; voor ons is dat fijn want zo zien we 'onze' kinderen toch nog geregeld.

De doorstroom naar de basisschool vindt op verschillende momenten in een schooljaar plaats. Daardoor hebben we geregeld plaatsen beschikbaar. Ook nu is er weer plek.

KDV De Kluis heeft voor baby's en peuters aparte groepen. In de babygroep kunnen de allerkleinsten zich in alle rust ontwikkelen. In de peutergroep wordt intensiever gewerkt, onder andere met de methode Speelplezier. Zo worden de peuters uitstekend voorbereid op het basisonderwijs.

KDV De Kluis is gevestigd in basisschool De Kluis. Naast het kinderdagverblijf ligt BSO De Kluis en groep 1 van de basisschool. Een soepele en vertrouwde overgang naar de basisschool en/of de BSO is daarmee gewaarborgd.

Wilt u een keer komen kijken met uw kind of wilt u meer weten? Spreek dan een van de pedagogisch medewerkers aan. U bent van harte welkom.