Bezig met laden...
18062018
Een goed voorbeeld van samenwerken... bij IKC Loedoes

Onlangs organiseerden alle partners van IKC Loedoes een gezamenlijke themaweek: 'heel Loedoes bakt'. Natuurlijk nam ook peutercentrum Okidoki hieraan deel.
Met de hulp van enkele leerlingen uit groep 8 hebben de peuters een mooie tafelloper versierd. Daarna zijn onze peuters gaan ‘bakken’. Er werd driftig gemengd, geroerd en versierd met een prachtige kwarktaart als resultaat. En die moest natuurlijk ook geproefd worden. Wat ons betreft waren de peuters meesterbakker van de week!
De week erna kwamen leerlingen uit groep 8 weer helpen, deze keer tijdens de speurtocht. Hand in hand zijn de peuters op zoek gegaan naar puzzelstukjes en hebben ze samen in de hal gepuzzeld. 

IKC Loedoes is een Integraal Kind Centrum waarbinnen Spelenderwijs samen met de partners van Kindante, MIK en Daelzicht samenwerkt aan een zoveel mogelijk ononderbroken ontwikkeling voor elk kind. 
De doorgaande lijn van voorschool naar vroegschool helpt kinderen bij de overgang. Deze zullen ze dan niet als moeilijk ervaren, omdat de overgang op een natuurlijke manier gaat.