Bezig met laden...
13092017
De herfst is in aantocht...

Regen, zon en wind wisselen elkaar af, maar dat belet de kinderen die de locaties van Spelenderwijs bezoeken er niet van om heerlijk buiten te spelen. Bij BSO Margraten hebben ze wigwam’s gebouwd op een gewone doordeweekse dinsdagmiddag na school. Stokken zoeken, oude doeken en wat touw verzamelen, en de mooiste bouwwerken zijn in een wip gemaakt. Gelukkig rest er nog genoeg tijd om erin te spelen voordat de kinderen worden opgehaald.

Lekker buiten spelen
Niet alleen met mooi weer maar onder alle weersomstandigheden zouden kinderen lekker buiten moeten spelen. Het liefst elke dag even. Door buiten te spelen doen kinderen nieuwe ervaringen op.
Buiten is altijd wel iets te doen of te beleven. Ontdekken, leren, spelen en ervaren. Spelenderwijs leren kind een hoop van de wereld om ons heen. Buitenspelen is onmisbaar om deze en andere ervaringen op te doen. De kinderen komen in aanraking met verschillende materialen en uiteenlopende omstandigheden. Elk weertype roept weer andere gevoelens op en daagt kinderen uit tot ander spel.

Kom een keer een kijkje nemen
Bent u op zoek naar een leuke en gezellige BSO voor uw kind? Kom dan een keer samen een kijkje nemen. Op de homepage kunt u eenvoudig aan de hand van uw eigen voorkeur de locaties van Spelenderwijs bij u in de buurt bekijken. U bent van harte welkom.