Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Opdoonderke - Doenrade

peuteropvang
adres
Kerkstraat 25
6439 AN Doenrade
telefoon
046 - 442 52 51
LRK nr
111762558
openingstijden

maandag- en woensdagochtend van 8.30 uur tot 11.30 uur

Peutercentrum 't Opdoonderke is gevestigd in het wijkcentrum van Doenrade. Bij deze knusse locatie wordt er niet alleen vrij gespeeld door de peuters, maar vindt er ook elk dagdeel een kringactiviteit plaats, aan de hand van een wisselend thema. Er worden liedjes gezongen, versjes geleerd en er wordt uiteraard voorgelezen. Ook worden er aangepaste taal-of zintuigspelletjes gedaan.

In groepjes werken
Na de kringactiviteit gaan de peuters 'aan 't werk' in kleine groepen. Een mooie manier om naar elkaar te leren luisteren, zelf iets te vertellen, te delen en samen te werken. Uiteraard onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. Daarbij maken ze gebruik van de VVE-methodiek Uk & Puk.

Avontuurlijk buitenterrein
Het buitenterrein is omheind, er is een grote zandbak, een klimhuis met glijbaan en er zijn tal van fietsjes, tractors en auto´s waarmee uw peuter naar hartelust kan fietsen en crossen. Geef uw kind dus altijd een jas mee!

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport