Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Klumpke - Sittard

peuteropvang
adres
Pattonstraat 2
6135 CR Sittard
telefoon
046 - 458 29 01 / centrale IKC 046 - 400 92 66
LRK nr
230186385
openingstijden

maandag- t/m donderdagochtend van 9.00 - 12.00 uur

Peutercentrum 't Klumpke is gehuisvest in basisschool Limbrichterveld. De peuters maken hierdoor op een speelse manier kennis met 'de grote school'. Ideaal als u ervoor kiest om uw peuter straks, op 4-jarige leeftijd, door te laten stromen naar deze basisschool. Uiteraard bent u geheel vrij in uw keuze. 

Onze dagelijkse activiteiten
Elk dagdeel kent in grote lijnen eenzelfde invulling, maar de kinderen zijn in principe vrij iets anders te doen. 

De kinderen spelen met de materialen die de pedagogisch medewerkers hebben klaargelegd. Meestal bestaat dit uit constructiemateriaal ( duplo, lego, matador, nopper, mobilo, constructa enz.) en/of creatief materiaal (verf, klei, wasco, plaksel en tekenmateriaal). Verder kunnen de kinderen spelen in de poppenhoek, met de auto’s, fietsen of op de glijbaan. 

Samen aan tafel en liedjes zingen. Fruit eten en een bekertje sap drinken, en de peuters zijn klaar om verder te spelen. Een spelletje doen, liedjes zingen, luisteren naar een plaatje, puzzelen, (voor)lezen of fietsen. Bij droog weer gaan we buiten spelen of naar speeltuin De Roetsj.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk