Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Jij en Ik - Sittard

peuteropvang
adres
Leyenbroekerweg 105
6132 CD Sittard
LRK nr
180143979
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Peuteropvang Jij en Ik is gevestigd in een mooie ruimte in IKC Leyenbroek. Hier maken de peuters gebruik van verschillende hoeken, zoals het keukentje, de bouw en autohoek. Deze hoeken worden door de peuters van Jij en Ik en door de peuters van KDV de Rode Loper gebruikt. Ook de buitenruimte wordt gedeeld. 
Er is regelmatig contact met de onderbouw en indien mogelijk sluiten we bij elkaar aan met projecten.

Bekend maakt bemind
Onze ochtenden hebben een vaste structuur; zo weten de peuters waar ze aan toe zijn. Bij binnenkomst staan allerlei materialen klaar waarmee gespeeld kan worden. Daarna wordt er gezamenlijk opgeruimd en gaan we zingen of we doen een taalactiviteit. Samen fruit eten en daarna vrij spelen, als het weer het toelaat lekker buiten.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Speelplezier
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?