Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Ernie en Bert - Sittard

peuteropvang
adres
Henri Weltersstraat 68
6136 KE Sittard
telefoon
046 - 451 35 47
LRK nr
650445314
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 9.30 - 12.00 uur

Ernie en Bernie is gelegen in basisschool De Baandert. Ideaal voor uw peuter om al een beetje kennis te maken met 'de grote school'. Zeker ook omdat het peutercentrum nauw samenwerkt met deze basisschool. Het geeft uw peuter een mooie start als hij of zij straks, op 4-jarige leeftijd, doorstroomt naar deze basisschool. Maar dat is zeker geen verplichting. U bent vrij om te kiezen. Wellicht praktisch om te weten: er zijn goede parkeermogelijkheden bij deze locatie.

Gezellig spelen bij Ernie en Bert
Geen ochtend of middag verloopt natuurlijk hetzelfde. Wat wij wel belangrijk vinden is een vaste dagindeling. Wij beginnen dan ook altijd een ochtend of een middag met een kringgesprek. Er wordt gezongen, de namen van de kindjes worden opgenoemd, er wordt geteld, verteld en geluisterd naar elkaar. Daarna is het tijd voor het vrij spelen en om te knutselen. Dan gaan we samen aan tafel lekker fruit eten en wat drinken.

En als de dag bijna voorbij is...
Gaan we bij mooi weer nog even lekker buiten spelen of doen we nog een leuke activiteit met z'n allen. We sluiten af met ons afscheidsliedje "daag daag allemaal!" en dan is het weer tijd om naar huis te gaan.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk