Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

de Sjtadssjool - Sittard

peuteropvang
adres
Vastradastraat 2
6137 AP Sittard
telefoon
046 - 303 05 22
LRK nr
233080363
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.45 - 11:15 uur

Peutercentrum de Sjtadssjool is gevestigd in basisschool De Sjtadssjool. Een ideale peuterspeelzaal voor uw kind als u de voorkeur geeft aan doorstroom - op 4-jarige leeftijd - naar deze basisschool in het centrum van Sittard. Ideaal dus voor uw peuter om al een beetje kennis te maken met 'de grote school'. Maar de doorstroom is natuurlijk geen verplichting. U bent vrij om te kiezen.

Gezellig spelen, leren en ontdekken
Geen ochtend verloopt bij peutercentrum de Sjtadssjool hetzelfde. Wel vinden we een vaste dagindeling belangrijk voor de kinderen. Er wordt gezongen, geteld, verteld en geluisterd naar elkaar. Ook is er tijd om vrij te spelen en te knutselen. En natuurlijk samen aan tafel lekker fruit eten en wat drinken.

En als de dag bijna voorbij is...
Bij mooi weer spelen de kinderen nog even lekker buiten op het grote plein of doen we nog een leuke activiteit met z’n allen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen.
Voor onze locatie is een oudercommissie in oprichting.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier