Bezig met laden...
Buiten­schoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Speelkring - Genhout

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Hubertusstraat 70
6191 PD Genhout
telefoon
06 - 28 55 12 19
LRK nr
170185965
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 7.00 - 8.30 uur
maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.45 - 18.00 uur

Samenvoeging opvang
De voorschoolse opvang op woensdag is bij BSO Abeltje.
Voor naschoolse opvang op woensdag en vrijdag en in schoolvakanties zijn de kinderen eveneens welkom bij BSO Abeltje.

BSO de Speelkring is gevestigd in OBS de Kring in Genhout. Bij de BSO zijn kinderen van 4 tot 13 jaar welkom. Plezier, aandacht, ruimte en respect zijn sleutelwoorden bij BSO de Speelkring. Andere kinderen ontmoeten, plezier beleven en 'thuiskomen' na school staan centraal.

In een prikkelende omgeving met uitdagende materialen en een gevarieerd activiteitenaanbod krijgt elk kind de ruimte en vrijheid om eigen keuzes te maken. De initiatieven van het kind worden gevolgd met oog voor de eigenheid en het talent van het kind zodat het zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig en verantwoordelijk individu dat respect leert hebben voor een ander en de omgeving.

Veilig en vertrouwd
De kinderen zijn ingedeeld in een vaste groep die wordt begeleid door vaste pedagogisch medewerkers. Wel zo fijn dat u en uw kind altijd dezelfde gezichten zien.

Binnen én buiten
De groepsruimte straalt rust en overzicht uit. Er zijn verschillende speelhoeken: een huishoek, een bouw- en verkeershoek, een knutselhoek, een vide met leeshoek en een tv kast. Aan de centrale (eet)tafel wordt geknutseld en worden gezelschapsspellen gespeeld.
De speelzaal van de basisschool wordt bezocht voor bewegingsspel met kleine materialen zoals ballen en hoepels. In de aula staan computers ter beschikking.

Elke dag spelen de kinderen buiten op de speelplaats van de basisschool, mits het weer dat toelaat. Er zijn een zandbak, klimrek, glijbaan en hinkelbanen op de betegelde buitenspeelruimte. Er is voldoende plaats en materiaal om te fietsen, voetballen, rennen, klimmen en met ander bewegingsmateriaal te spelen.

Activiteiten
Opvang bij BSO de Speelkring kenmerkt zich door een gestructureerd aanbod van activiteiten. Dat biedt de kinderen vertrouwen en houvast. Variatie vinden we belangrijk; er moet iets te kiezen zijn. Ook in de buurt. We maken leuke uitstapjes. Zo wordt de BSO elke dag een beleving.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport