Bezig met laden...
Buiten­schoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO Catharina Labouré - Beek

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Minkenbergstraat 5
6191 BJ Beek
telefoon
06 - 22 22 39 16
LRK nr
317797244
openingstijden

maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 7.00 - 8.30 uur
dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 - 18.00 uur

Samenvoeging op andere locatie(s)
De voorschoolse opvang op woensdag en vrijdag vindt plaats bij onze locatie BSO Abeltje in Beek. Datzelfde geldt voor de naschoolse opvang op maandag- en vrijdagmiddag. 
De naschoolse opvang op woensdag vindt plaats bij onze locatie BSO De Bron in Neerbeek.

De vakantie-opvang vindt in zijn geheel plaats bij BSO Abeltje in Beek.

BSO Catharina Labouré in Beek is gevestigd in basisschool Catharina Labouré. Hier maken we gebruik van een knus lokaal met een heel eigen gezicht. Het lokaal heeft een huiselijke uitstraling dankzij de gezellige inrichting.

Buiten spelen
De BSO heeft het hele schoolplein ter beschikking. Zodra het weer het toelaat, spelen de kinderen lekker buiten. Het schoolplein heeft een mini veldje waar de kinderen kunnen voetballen. Er zijn meerdere klimtoestellen verspreid over het plein waar de BSO gebruik van mag maken. En voor de dagen met mooi weer is er een grote zandbak om lekker in te spelen. Aan de zijkant van het schoolplein staan picknicktafels waar de BSO bij mooi weer kan lunchen.

Gymzaal
De gymzaal in de school mag door de BSO gebruikt worden en hier kunnen de kinderen naar hartenlust rennen, springen en spelen.

Podium school
De aula van school heeft een groot podium waar de BSO veel gebruik van maakt. Op het podium kunnen de kinderen dansen en toneelstukjes opvoeren.

Samenwerken
In vakanties wordt BSO Catharina Labouré samengevoegd met BSO Abeltje en BSO de Speelkring. De vakantie-opvang vindt altijd plaats bij BSO Abeltje in Beek.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport