Bezig met laden...

locatiemanagers kinderopvang

Op dit moment hebben we drie vacatures voor locatiemanager in zowel de regio Zuid als de regio Noord. Het aantal uren per week en de inschaling in schaal 9 of 10 is afhankelijk van het cluster waarvoor je wordt aangenomen.

De functie
MIK & PIW Groep is volop in ontwikkeling, wat vraagt om een wendbare organisatie met continue aandacht voor verandering en ontwikkeling. Als Locatiemanager Kinderopvang vervul je hierin een belangrijke rol. Je bent leidinggevende, coach, inspirator en verbinder en draagt zorg voor de ontwikkeling van je teams en daarmee van de kinderen. Je faciliteert de teams in jouw cluster bij het aanbieden van professionele en betrouwbare kinderopvang. De opvang verzorg je samen met meerdere teams op verschillende locaties en opvangvormen.

Voor ouders/opvoeders ben je het aanspreekpunt. Je weet wat zij nodig hebben, welke opvang zij voor hun kind wensen en anticipeert hierop door een passend dienstenaanbod neer te zetten. Je bent een actief netwerker gericht op samenwerking met gemeenten, scholen, sportverenigingen en andere mogelijk interessante partners, waarbij je continue op zoek bent naar de toegevoegde waarde voor ouders en kinderen. Vanuit de visie en missie werk je met cluster- en teamdoelen en zorg je voor kwaliteit en maatwerk naar ouders, kinderen en partners. Je werkt samen met collega’s van het dienstencentrum die ondersteuning bieden ten aanzien van verschillende vakinhoudelijke disciplines.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau óf HBO- werk- en denkniveau;

 • Je bent een geboren leidinggevende met een daadkrachtige, energieke, positieve en bovenal inspirerende instelling;

 • Je vindt het een uitdaging om in een dynamische omgeving te werken waarbij je steeds je grenzen verlegt en streeft naar continue verbetering;

 • Je bent een sociaal ondernemer die besluitvaardig is, open staat voor feedback en zijn/haar creativiteit weet over te brengen op collega’s;

 • Je bent klantgericht met oog voor kansen in de markt;

 • Je hebt actuele kennis van de doelgroep en een duidelijke visie op de ontwikkelingen in de kinderopvang;

 • Je beschikt over goede en heldere communicatieve vaardigheden;

 • Je brengt samenhang aan en maakt de vertaling naar de operatie. Je draagt zorg voor een goede financiële bedrijfsvoering en bent resultaatgericht;

 • Ten slotte herken jij je in de volgende eigenschappen: zelfstandig, flexibel, integer en verbindend.

Voor schaal 10 zijn de volgende aanvullingen van toepassing:

 • Je coacht collega locatiemanagers;
 • Je ondersteunt de regiomanager in complexe en overstijgende situaties;
 • Je weet nieuwe diensten succesvol in de markt te zetten;
 • Je bent een voorbeeld voor collega locatiemanagers.

Het aanbod
Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie met volop ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Een contract voor de duur van 1 jaar. Het dienstverband is, na evaluatie van behaalde resultaten, gericht op een vaste aanstelling. Een salaris conform CAO Kinderopvang (schaal 9 of 10). Dit komt overeen met een brutosalaris (per 1 juli 2021) van € 2.913,- tot € 4.329,- per maand op basis van een fulltime aanstelling.
We hebben daarnaast ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in reiskosten, voordelen bij (zorg)verzekeringen, korting op sportabonnementen en de mogelijkheid om deel te nemen aan scholingsactiviteiten.

De procedure
Heb je interesse in deze vacature, solliciteer dan via deze link.